Pretekli dogodki
15. ekopraznik Novo mesto
VABIMO VAS
NA 15. EKO PRAZNIK
V PETEK, 19. JUNIJA 2019 OD 13. DO 18. URE
V NAKUPOVALNEM CENTRU QLANDIA
V NOVEM MESTU
6. Ekopraznik na OŠ Brežice
Semenjavnica in predavanje: Kapusnice in križnice - lastnosti posamezne vrste in pogoji pridelave
S težavo pridete do kakovostnih avtohtonih semen starih sort, da bi si doma lahko pridelali lastno zdravo hrano? Imate doma ekološko pridelano presežno seme, manjka pa vam seme drugih rastlin? Potrebujete dodatno znanje na področju ekološke pridelave semen? Vse večja zaskrbljenost glede zagotavljanja varne in zdrave prehrane se odraža tudi v porastu zanimanja za lastno pridelavo hrane, ki je lokalnega izvora in ni gensko spremenjena. Zdravo hrano lahko pridelamo tudi sami, in sicer tako, da začnemo za pridelavo uporabljati urbane prostore in površine in s tem dosegamo tudi večjo samooskrbo v lokalni skupnosti.
Semenjavnica in predavanje: Kapusnice in križnice - lastnosti posamezne vrste in pogoji pridelave
S težavo pridete do kakovostnih avtohtonih semen starih sort, da bi si doma lahko pridelali lastno zdravo hrano? Imate doma ekološko pridelano presežno seme, manjka pa vam seme drugih rastlin? Potrebujete dodatno znanje na področju ekološke pridelave semen? Vse večja zaskrbljenost glede zagotavljanja varne in zdrave prehrane se odraža tudi v porastu zanimanja za lastno pridelavo hrane, ki je lokalnega izvora in ni gensko spremenjena. Zdravo hrano lahko pridelamo tudi sami, in sicer tako, da začnemo za pridelavo uporabljati urbane prostore in površine in s tem dosegamo tudi večjo samooskrbo v lokalni skupnosti.
Semenjavnica in predavanje: Kapusnice in križnice - lastnosti posamezne vrste in pogoji pridelave
S težavo pridete do kakovostnih avtohtonih semen starih sort, da bi si doma lahko pridelali lastno zdravo hrano? Imate doma ekološko pridelano presežno seme, manjka pa vam seme drugih rastlin? Potrebujete dodatno znanje na področju ekološke pridelave semen? Vse večja zaskrbljenost glede zagotavljanja varne in zdrave prehrane se odraža tudi v porastu zanimanja za lastno pridelavo hrane, ki je lokalnega izvora in ni gensko spremenjena. Zdravo hrano lahko pridelamo tudi sami, in sicer tako, da začnemo za pridelavo uporabljati urbane prostore in površine in s tem dosegamo tudi večjo samooskrbo v lokalni skupnosti.