Šifra kontrolne organizacije:
SI-EKO-002

Številka certifikata:
26012

Na tem mestu se je naša družina s kmetijstvom ukvarja že več stoletij, ekološki cerfitikat pa smo pridobili leta 1999. Glavnina produktov predstavlja jabolko Topaz. Pridelujemo pa tudi drugo sadje, poljščine in zelenjavo.

Iz jabolk Topaz pridelujemo, sok, kis, suho sadje ter jabolčno čežano. Ajdo in piro predelamo v moko, rižek, kašo in zdrob. Pri nas pa se lahko posladkate tudi s pirinimi piškotki ali pa z domačim pirinim kruhom.

V sezoni nudimo tudi različno sveže sadje in zelenjavo.

Na voljo je tudi cela paleta marmelad, ki jih pridelujemo iz ekološkega sadja.

Celoto pa zaključujemo še z gostinsko ponudbo in nastanitvenimi možnostmi. Tako lahko pri nas v neokrnjeni in lepi naravi preživite dopust, kratek popoldanski oddih ali pa le prijeten obisk. V vsakem primeru vam bomo razkazali kmetijo, okolico ter vam ponudili naše izdelke.

 

Vse naše produkte lahko kupite na naši kmetiji ter v številnih prodajalnah širom Slovenije. Z veseljem vam bomo svetovali kam se obrnite, da bo vaša pot do naših produktov čim krajša. Možnost je tudi dogovora o dostavi.

 

Šentjanž leži v trikotniku med Sevnico, Radečam in Šentrupertom. Iz Štajerske strani lahko pridete do nas preko Celja, Zidanega mostu, Radeč, v Hotemežu čez hrib v Šentjanž. Če pa prihajate iz Ljubljane vam svetujemo, da avtocesto zapustite v Trebnjem ter se skozi Mirno in  Krmelj pripeljete do nas.

Stopite v stik

Združenje za ekološko kmetovanje
Šmihelska 14
8000 Novo mesto
040 254 667
marija.marincek@gmail.com
ekoloskekmetijedpbk.si

Uradni podatki

Združenje za ekološko kmetovanje Dolenjske Posavja in Bele Krajine
Šmihelska cesta 14
8000 Novo mesto
ID za DDV: 70371385
IBAN: SI56 6100 0001 2935 782 (Delavska hranilnica d. d.)